Pro Evolution Soccer 2010

EL QUE VA SER PER A MÍ

Com que era aficionat al futbol i a aquesta saga en particular gairebé des dels seus primers passos, em va resultar molt interessant fer-me càrrec d'aquest projecte. Unificar la terminologia de diferents entregues, traductors i plataformes em va suposar un gran repte, encara que el meu principal objectiu va ser donar al vocabulari futbolístic del joc un autèntic sabor espanyol en comptes de limitar-me a reproduir les expressions de la versió en anglès.

D'altres treballs

Des de l'aparició d'International Superstar Soccer al 1995, aquesta saga, coneguda actualment com Pro Evolution Soccer després de diversos canvis de nom i enfocament, ha estat un dels referents indiscutibles al món dels simuladors futbolístics. Entre les novetats de Pro Evolution Soccer 2010 destacaven un sistema de control millorat i la inclusió de la Lliga Europa.

No es tracta de traduir paraules, sinó idees.

No basta amb transmetre el missatge: cal reproduir també els trets culturals, ideològics i estilístics que l'acompanyen. Només així es pot aspirar a que la traducció se senti igual que l'original.

EL QUE ÉS PER A TOTS

CARTOON UNITED

Traducció

Autor: Hans Johan Sagrusten

Any de publicació: 2008

Format: Webcòmic

METAL SLUG 7

Traducció

Desenvolupador: SNK Playmore

Any de publicació: 2008

Gènere: Trets/plataformes

LA VERDADERA HISTORIA

DEL PULPO PAUL

Revisió

Autor: Luciano Minerva

Any de publicació: 2012

Format: Novel·la

2013 © sensumdesensu.com | David Martínez | info@sensumdesensu.com | +34 630 26 60 60